YONG‘IN XAVFSIZLIGI MADANIYATI–ODDIYLIKDAN KOMILLIK SARI - Ro‘ziev, Rustam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada yong‘in xavfsizligi qoidalariga oid ma’lumotlar asosida yong‘in xavfsizligi madaniyatini shakllantirishning huquqiy asoslari,yong‘in xavfsizligi madaniyatiga ta’rif berish orqali uning tarkibiy komponentlari yoritilgan.