BO‘LAJAK TARIXCHILARDA TARIX FALSAFASI VA UNING ZAMONAVIY KONSEPSIYALARIGA DOIR BILIMLARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Anvarjonov, Ahrorjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak tarix fani o‘qituvchilarida tarix falsafasi va uning zamonaviy konsepsiyalariga doir bilimlarni rivojlantirish metodikasi haqida fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada tarix falsafasiningg kelib chiqishi, tadqiqot usullari va uning bosqichlari haqida ayrim fikr-mulohazalar basyon etilgan.