BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA INSON QADRINI ULUG‘LASH MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI - Saparboyeva, Dilshoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada “Tarbiya” fanini o‘qitish jarayonida boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida inson qadrini ulug‘lash mexanizmlari nazariy jihatdan asoslangan.