BOLALAR XORLARI BILAN ISHLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Mansurbekova, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada bolalar xor jamoalari bilan ishlashning o‘ziga xos uslublari muhokama qilinadi. Shuningdek, bu jarayonni to‘liq tashkil etadigan pedagogik yondashuvlardan differentsial, individual, jamoaviylik printsiplari borasida fikr yuritilgan.