BANK MENEJMENTI ASOSLARI, UNING IQTISODIY MOHIYATI - Baxtiyorov, Asrorbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Zamonaviy bank tizimining barqaror rivojlanish uning eng oqilona boshqarish tizimi bilan asoslanadi, buning samarali yechimlaridan bir bank menejmenti hisoblanadi. Biz ushbu maqolada doirasida bank menejmentining nazariy asoslari, uning elementlari va iqtisodiy mohiyati toʻgʻrisida fikr yuritdik.