СТАРТАП ЛОЙИҲАЛАРИНИ ТУЗИШ ВА МОЛИЯЛАШТИРИШ ТАРТИБИ: ДАВЛАТ ВА НОДАВЛАТ НУҚТАИ НАЗАРИДАН - Туракулова, Назира (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада стартап лойиҳаларини тузиш ва молиялаштириш масалалари, унинг афзалликлари ҳақида сўз боради. Хусусан, мазкур йўналишдаги истиқболли масалалар, уларни жамият ҳаётига татбиқ этиш масалалари, тартибга солишнинг техник талаблари ҳамда бу ҳимоялаш хусусида байон этилган. Шунингдек, мақолада бу йўналишдаги жаҳон тажрибаси, амалга оширилган ишларнинг натижаси ҳамда Ўзбекистон Қонунчилиги ва амалиёти баён этилган.