AGRAR SOHAGA XORIJIY INVESTITSIYALARNI JALB QILISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH IMKONIYATLARI - Zaripova, Moxira (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada agrar sohaga xorijiy investitsiyalarni jalb qilishni mazmuni hamda uni samaradorligini oshirish yo‘nalishlari va imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.