O‘ZBEKISTONDA TURIZM SOHASINING RIVOJLANISHI VA TAHLILI - Atabayeva, Karomat; Rajabova, Maftuna (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda turizm sohasining rivojlanishi ahamiyati, tahlili va imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.