DINIY MANBALARDA GO‘ZALLIK TO‘G‘RISIDAGI FALSAFIY QARASHLAR - Tursunkulova, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada, go‘zallik to‘g‘risida qadimda, zardo‘shtiylikda, yahudiylikda, islom ta’limotida keltirilgan ba’zi qarashlar o‘rganildi. Shuningdek, go‘zallikning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rsatib berildi.