ЎЗБЕКИСТОНДА ТУРИЗМНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА ИНВЕСТИЦИОН ЛОЙИҲАЛАРНИ ЖАЛБ ҚИЛИШНИНГ ТАШКИЛИЙ МЕХАНИЗМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Астанов, Шерзод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Мақолада Ўзбекистонда туризмни ривожлантиришда инвестицион лойиҳаларни жалб қилишнинг ташкилий мавжуд механизми ва уни такомиллаштириш тартиби, мамлакатда инвестицияларни жалб қилишдаги яратилаётган имкониятлар баён қилинган.