MATEMATIK KREATIV TAVSIFDAGI MASALALARNING BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASHINI FANLARARO ABSSESSIAL VA ORDINATAL BOG‘LAB SHAKLLANTIRISHDAGI O‘RNI VA ROLI - Xudayberganov, G‘ayrat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada matematikadan kreativ tavsifdagi masalalarning boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kreativ fikrlashini fanlararo abssessial va ordinatal bog‘lab shakllantirishdagi o‘rni va roli o‘rganilgan.