HUQUQIY FAOLLIK VA HUQUQIY MADANIYATNI RIVOJLANTIRISH MUOMMOLARI - Urinboyev, Dilmurod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqola huquqiy madaniyat va huquqiy faoliyat o'rtasidagi munosabatlarni o'rganadi, jamiyatning huquqiy madaniyatini shakllantirish va mustahkamlash jarayonida huquqiy faoliyatning muhim ahamiyati haqida fikr yuritadi. Bundan tashqari huquqiy faollik va huquqiy madaniyat tushunchalarining mazmun mohiyati tahlil qilishdan boshlanadi.